We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie dagelijks gamefilmpjes onder de loupe neemt op Youtube, kan niet naast Boogie2988 kijken. Van de Amerikanen weten we dat ze met een groot gewichtsprobleem kampen. Boogie2988 lapt hier zijn laars aan en geeft als gedreven gamer zijn ongezouten mening op het web. Een streling voor het oog en je lachspieren…

Van Boogie2988 kan je niet zeggen dat hij bij het groepje gezonde Amerikaanse gamers hoort. Dag in dag uit vat hij post aan zijn PC om zijn belangrijkste tijdverdrijf uit te oefenen: gamen en daarbij meteen ook zijn mening te verkondigen via zijn Boogie2988-kanaal op Youtube. De Amerikanen lopen gek van Boogie en dat bewijzen ook zijn duizenden ‘subscribers’ op Facebook en Youtube. Boogie2988 uit Arkansas kan men gerust bestempelen als een zware jongen, letterlijk en figuurlijk. Op de weegschaal overschrijdt hij rustig de grens van 100 kg en ook in zijn taalgebruik kijkt Boogie naar geen calorietje.

  • Jef

    Het minste wat je kan zeggen is dat die kerel geschift is, hilarisch! :p

  • Indy

    Ik had ergens gelezen dat hij vroeger veel dikker was en nu op een dieet staat. Zou niet de eerste keer zijn, Shay Carl deed hetzelfde.

No more articles
Meer in Fun, Nieuws
Nieuwe beelden van gameplay Watch Dogs

Sluiten