We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sony is in een slecht daglicht gezet, meerdere mensen die de PlayStation Meeting hadden gevolgd, deden hun verontwaardigde uitroep op Twitter over het feit dat er geen enkele vrouw te zien was.

Tijdens de PlayStation Meeting zijn er heel wat aankondigingen gedaan die een gamer een natte droom zouden kunnen bezorgen, toch waren er heel wat mensen (lees: vrouwen) verontwaardigd over het feit dat er gedurende de hele meeting geen enkele vrouwelijke presentator aan bod kwam.

Je zou kunnen denken: “Waar houden ze zich mee bezig?”, maar ergens klopt dit wel. Er is nog nooit in de geschiedenis van Sony een vrouw het podium opgekomen om een melding te maken.

Naar onze mening is het een beetje overroepe,n maar sommigen op Twitter (lees weer: vrouwen) vonden dit niet. Een greep uit de tweets:

“Een blik naar de toekomst, waar iedereen eindelijk naar Sony zal luisteren over het feit dat vrouwen icky zijn” @textinc

“Interessante bevinding, er waren geen enkele vrouwen op Sony’s grote PS4 conferentie, #1reasonwhy” @stillgray

“Geen vrouw tijdens de twee uur durende PS4 aankondiging, Sad state of gaming” @Mightysquid

Ook de aangekondigde games voor de PS4 riepen commotie op. Geen enkele vrouwen in de games, of toch? Tijdens de demo van Watch Dogs was een vrouw het slachtoffer van een overvaller. Je voelt de bui al hangen: een vrouw die de rol van hulpeloos slachtoffer speelde, droeg niet echt bij tot Sony’s pleidooi.

Nogmaals, wij staan niet volledig achter de tweets. Een vrouw kan natuurlijk even goed redeneren, zelfs nog beter en langer. Je zal zelfs met alles wat ze zegt akkoord gaan, maar gaming is en blijft een mannenstiel. Een beetje het laatste dat de man nog heeft, nu dat vrouwen gefocust zijn om alles wat mannen kunnen en doen te evenaren en overtreffen.

Onze opinie is: laat het zo en gun het ons. Het is het laatste dat we nog hebben om te kunnen ontsnappen aan de vrouw.

No more articles
Meer in Fun, PS4
PS4 games gaan max. rond de €60 kosten en mogelijke release bekend?

Sluiten