We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jaarlijks houdt Classic FM een grote poll onder de fans van klassieke muziek via de Classic FM Hall of Fame en dit jaar doen ze dat opnieuw.

Wie nu direct denkt dat deze Hall of Fame enkel weggelegd is voor de grote klassiekers zoals Beethoven, Mozart, Bach en Chopin zit er naast. Ook hedendaagse componisten krijgen de nodige aandacht en ook daarom ook de mensen die aan de soundtracks en strepen muziek in games werken.

In de top 10 van 2013 stond Jeremy Soule met de soundtrack van The Elder Scroll Series en Uematsu Nobuo met zijn werk voor de Final Fantasy Series. Wat dacht je van de componist van Journey, de titeltrack van The Last of Us, de muziekflarden van BioShock Infinite of van Mass Effect?

Dus heb je een game waarvan de instrumentale muziek is blijven plakken, zoek de componist op en stem ervoor. Laat het ons weten waarvoor jij gekozen hebt.

  • Indy

    De soundtrack van Fable bleef toch het meest plakken bij mij, dus heb ik gestemd op Danny Elfman op nummer 1. Op mijn nummer 2 stond Austin Wintory, de schrijver van de Journey (PS3 indie) soundtrack, en op 3 heb ik weer Jeremy Soule gezet. De soundtrack van Oblivion vind ik nog altijd één van zijn betere soundtracks.

No more articles
Meer in Fun, Nieuws
Final Fantasy VI is nu beschikbaar voor Androidtoestellen

Sluiten