We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Kingdom Hearts-reeks gaat al enkele jaren mee en weet telkens weer te boeien door een uniek verhaal met verschillende Disney karakters in de hoofdrol voor te schotelen. De reeks kan op een trouwe fanbase rekenen en deze lijkt bij elke nieuwe release uit te breiden. Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is de eerste Kingdom Hearts game die verschijnt voor de Nintendo 3DS console en belooft een underdog van formaat te worden.

Kingdom Hearts 3D een fantasierijke reis

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance haalt compleet voordeel uit de mogelijkheden van het Nintendo 3DS-systeem, dus je kunt genieten van geweldige graphics en spannende nieuwe toevoegingen, waaronder het gebruik van Augmented Reality! In dit spel zul je kennis maken met de vriendelijke Dream Eaters die Spirits worden genoemd. Je kunt deze wezens rekruteren, ze aaien op je touchscreen, en met ze spelen in de werkelijke wereld met behulp van de twee buitenste camera’s van het Nintendo 3DS-systeem en de bijgevoegde AR Cards. Als je een goede band met de Spirits hebt opgebouwd, kunnen ze je tijdens gevechten een handje helpen door samen met jou allerlei speciale acties uit te voeren.

Naast dat ze je zullen helpen tijdens de realtime gevechten, duiken ze ook op in Flick Rush. In dit kaartgevechtspel neemt je huidige groep Dream Eaters het op tegen een andere groep Spirits en je zult op de juiste momenten moeten aanvallen of verdedigen als je je tegenstanders wilt verslaan! Als je wint, ontvang je ‘medals’, die je als betaalmiddel kunt gebruiken in speciale winkels in het spel… wie weet wat voor schitterende zaken je zult kunnen krijgen? En als confrontaties met kunstmatige intelligentie niet genoeg zijn voor je, kun je het ook tegen tot drie vrienden opnemen via Local Play, om erachter te komen wie het beste Spirit-team bezit!

Kingdom Hearts 3D Features

  • Ontmoet beroemde Disney-figuren en verken spannende omgevingen uit je favoriete films!
  • Geniet van het meeslepende verhaal dat aanstuurt op de eindconfrontatie en leer meer over de toekomst van Kingdom Hearts…
  • Je kunt meer dan 50 soorten Spirits rekruteren, trainen, verzorgen en inzetten tijdens gevechten.
  • Speel met je Spirits, aai ze en neem foo’s van hen in de echte wereld, met Augmented Reality-technologie.
  • Speel het kaartspel Flick Rush met tot drie vrienden via Local Play en help en hinder andere spelers via StreetPass!

Artikel gesponsord door Nintendo

No more articles
Meer in Gesponsord, N3DS, Nieuws
Konami opent nieuwe PES studio in Londen

Sluiten