We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cooler Master lanceert vandaag twee gaming headsets. Iedere headset heeft een kenmerkende krachtige sonische signatuur die gamers volledig op laat gaan in in-game acties. Grote 40mm drivers zijn de drijvende kracht achter het krachtige geluid van de Ceres-300 en Ceres 500. Beleef je muziek, films, games en zelfs voice over ip met een heldere sound.

Cooler Master Ceres-300

De Ceres 300 heeft een gestroomlijnder profile en een glossy finish. Een dikke voering op de earcups zorgt niet alleen voor een goede afsluiting rondom de oren maar ook voor een hoop draag comfort. Daarnaast is de hoofdband te verstellen zodat je ook bij lange game sessies comfortabel kan blijven spelen. De krachtige 40mm drivers leveren een hoogwaardig geluid af met krachtige lage tonen. Een afneembare, flexibele en omni-directionele microfoon zorgt voor een heldere en probleemloze communicatie tussen teamleden.

Cooler Master Ceres-500

De Ceres 500 is de eerste headset van CM Storm die voor zowel pc gaming als voor console gaming kan worden gebruikt. De headset is voorzien van een inline switch waarmee makkelijk geschakeld kan worden tussen console en pc mode. De earcups zijn ontworpen om volledig over-ear te dragen waardoor ze comfortabel te dragen zijn en bovendien geluid van buitenaf blokkeren.

De earcups van de Ceres 500 zijn naar binnen te vouwen en een kwartslag draaibaar waardoor deze makkelijk op te bergen en te transporteren zijn. Een ingebouwde versterker gecombineerd met 40mm drivers zorgen voor een krachtig geluid over het gehele frequentieverloop. Goed geluid werkt duidelijk in je voordeel tijdens en met de Ceres 500 bouw je alvast een voorsprong op.

De Ceres-300 en Ceres-500 zijn de keuze voor gamers die de goed geluid waarderen maar wel op zoek zijn naar een headset met een concurrerende prijs.

Beschikbaarheid

De Ceres-300 en Ceres-500 headsets zullen vanaf November beschikbaar zijn voor een adviesprijs van  € 29,– voor de Ceres 300 en € 59,– voor de Ceres 500.

Ceres-500

Ceres-500

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Eerste DCL voor GTA V gratis

Sluiten