We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wit is het nieuwe zwart met de CM Storm Ceres-400 White. Door deze aankodiging bewijst Cooler Master vandaag dat een gaming accessoire niet perse zwart hoeft te zijn om er strak en stijlvol uit te zien, integendeel.

Vertrouwd en gewaardeerd design in een nieuw jasje

Het sterkte punt van de originele CM Storm Ceres-400 waren de grote 40mm drivers in combinatie met een comfortabel design. De witte editie van deze headset zoekt dan ook geen compromissen; het behoudt dit populaire design en combineert dit met een oogstrelende witte kleur. De Ceres-400 White staat het toe om in je games, muziek, films of zelfs internet gesprekken te duiken met absolute helderheid.

De grote en aangename 90mm ear pads voorzien de gebruiker van een extreem comfortabele pasvorm zodat er uren gebruik gemaakt kan worden van entertainment zonder beperkingen. Dit comfort kan nog eens versterkt worden door de hoofdband naar eigen inzicht aan te passen en op deze manier de perfecte vorm te krijgen.

De CM Storm Ceres-400 White is gemaakt om een stijlvolle en comfortabele audio ervaring te bieden. Een van de handigheidjes is de ingebouwde afstandsbediening welke direct controle geeft over het volume en ook de mogelijkheid biedt om de microfoon te muten. Deze microfoon is gemaakt met noise-cancelling in het achterhoofd om zo ongewild achtergrond geluid weg te filteren.

De CM Storm Ceres-400 White is de keuze voor gamers die een goede, betaalbare headset zoeken met een strak, elegant design.
Deze headset is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €44.99.

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Capcom zet de hakbijl in een aantal game-projecten

Sluiten