We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cooler Master lanceert vandaag de CM Storm Devastator, een keyboard en muis combinatie speciaal ontworpen voor gamers. 

Precies. Snel. Comfortabel.  

De Devastator bevat de MS2K Precision Mouse en het MB24 ergonomische toetsenbord afgeladen met features om iedere gamer tevreden te houden. Beide zijn een perfect gebalanceerde combinatie tussen gebruiksgemak, snelheid en precisie. Een winnende combinatie voor het behalen van ultieme prestaties.

MS2K Precisie Muis

Opgebouwd uit performance parts, de MS2K Precisie Muis bevat een “on-the-fly” DPI modus switch (800/1600/2000) welke jou in staat stelt snel te switchen tussen precieze of snelle bediening tijdens heftige matches. De ergonomische vorm zorgt voor een zeer comfortabele gaming experience, zelfs als je uren achter elkaar door speelt. Het muiswiel is erg precies en relatief groot. Dit maakt het wisselen van wapens in game, maar ook bijvoorbeeld het scrollen door documenten erg makkelijk. De rubberen pads aan de zijkant zorgen voor een stevige grip.

CM Storm Devastator MS2K

CM Storm Devastator MS2K

MB24 Keyboard

Het MB24 Keyboard is ontworpen als een low profile ergonomisch toetsenbord. Het is dan ook breed inzetbaar en zal in elke situatie comfortable blijven werken, ook na een hoop uren. Dit membraam toetsenbord is voorzien van laser-edged toetsen die zorgen voor meer grip en rubberen pads aan de onderzijde die voorkomen dat het keyboard verschuift tijdens gamesessies met veel toetsaanslagen. Daarnaast biedt de MB24 een scala aan multimedia toetsen zodat de meest voorkomende functies slechts een knop van je verwijderd zijn. Het sfeervolle blauwe LED backlight zorgt ervoor dat je keyboard goed te zien is tijdens bijvoorbeeld LAN parties. Uiteraard is deze blauwe verlichting ook gewoon uit te schakelen met een druk op de knop.

CM Storm Devastator MB24

CM Storm Devastator MB24

De CM Storm Devastator is vanaf heden beschikbaar met een adviesprijs van 39,95 euro.

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Sony bedankt gamers voor PS3 Platinum Trophy

Sluiten