We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cooler Master lanceert vandaag de QuickFire XT, de 104 key grote broer van de Quick Fire Rapid. Wederom voorzien van de solide behuizing, compacte afmetingen en hoogwaardige Cherry MX switches.

Gelikt, comfortabel en duurzaam

De QuickFire XT heeft een mooi en clean design en beschikt over laser-marked keycaps met een matte finish. Daarnaast worden een keypuller en een extra set keycaps (met oa. rode keycaps om de WASD-toetsen te vervangen) meegeleverd.

In de USB mode heeft het keyboard een responsetijd van 1ms en een KRO van 6 toetsaanslagen. Wordt het keyboard aangesloten via PS/2 mode dan heeft het de XT een N Key Rollover (NKRO) en kunnen er net zoveel aanslagen verwerkt worden als dat er toetsen worden ingedrukt. De Windows toets kan worden uitgeschakeld in “game” modus, zodat gamers zich geen zorgen hoeven te maken om het per ongeluk minimaliseren van de game. Ook biedt het keyboard multimedia shortcuts zodat er gemakkelijk geschakeld kan worden tussen de verschillende media.

Hoogwaardige Cherry MX Switches

De quickfire XT beschikt over de best beschikbare mechanische switches verkrijgbaar, de Cherry MX switches. Hiermee maakt de Quickfire het mogelijk snel te reageren op en te herstellen van de meest snelle toetsaanslagen met minimale lag. Deze switches zijn bevestigd op een stalen plaat voor maximale duurzaamheid en een optimale stijfheid van het keyboard zelf. Optimaliseer je prestaties door het gebruik van de Quickfire XT Mechanical Gaming Keyboard in FPS, MMO, RTS en vele andere games.

Compacte afmeting

Door de compacte omvang en de afneembare braided kabel is de XT het ideale keyboard om mee te nemen naar bijvoorbeeld LAN parties. Tevens komt het compacte design de ergonomie ten goede.

De Quickfire XT is beschikbaar vanaf November en heeft een adviesprijs van € 79.

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Titanfall
Titanfall video toont 4 minuten multiplayer gameplay

Sluiten