We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cooler Master lanceert vandaag de nieuwste telg uit de lijn van Silencio behuizingen, de Silencio 652.

Silencio Series: Silent Computing

De Silencio-serie vertegenwoordigt een oplossing voor geluidsabsorptie en staat voor ultieme prestaties met minimale ruis. Geluiddempende schuimvulling tracht systeem geluiden geproduceerd door harde schijven, tal van ventilatoren en andere apparaten drastisch verminderen. Combineer dit met een stevig stalen frame, trillingen dempende rubberen voetjes, een grote 180mm fan, een kleinere 120mm fan waardoor de Silencio 652 werkt met een minimale geluidsniveau. Voor gebruikers die een extra koeling boost nodig hebben biedt de Silencio 652 ondersteuning voor maximaal vijf 180mm fans.

Silence & Performance Meet

Kijk verder dan de matte buitenkant van de Silencio 652 om een compact, intuïtief en ruim interieur te ontdekken. Ondersteuning voor maximaal drie 5.25 “bay apparaten, en negen 3,5” drives / tien SSD’s via de HDD / SSD combo cage zijn ingebouwd in dit stille chassis. Daarnaast ondersteunt de Silencio 652 high-end grafische kaarten tot 423mm lang. Een dubbele USB 3.0 aansluiting en een veelzijdige SD-kaartlezer bieden gebruikers verschillende manieren om data on-the-fly over te zetten van en naar de verschillende media.

Door middel van verwijderbare covers op de boven-en zijpanelen kunnen gebruikers hun balans tussen stilte en airflow kiezen . Gemakkelijk verwijderbare stoffilters in de voor-, boven-, zij-panelen en onderkant beschermen kostbare systeemcomponenten tegen potentieel gevaarlijke stof opbouw na verloop van tijd.

Gebruikers die graag nog een stap verder willen gaan kunnen in deze behuizing ook waterkoeling monteren. De Silencio 652 bevat ondersteuning voor het installeren van een grote 240 (2 x 120mm) radiateur in de voor-of bovenkant en een 120mm radiateur aan de achterzijde.

CM Silencio 652

CM Silencio 652

CM Silencio 652

CM Silencio 652

 

CM Silencio 652

CM Silencio 652

CM Silencio 652

CM Silencio 652

 

 

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Ouya krijgt nieuwe interface deze maand

Sluiten