We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

JVC lanceert twee nieuwe draadloze bluetooth speakers die je favoriete muziek vol en natuurlijk weergeven. Een bbq in je tuin, een dagje aan het strand of gewoon thuis lekker chillen in je zetel? De opvallend stijlvolle en compacte JVC SP-ABT1 met aluminium behuizing en JVC SP-ABT30 met blauwe of rode sfeerverlichting, afhankelijk van de kleuruitvoering, helpen je om op elk ogenblik voor de juiste sfeer te zorgen.

Ondanks een compacte behuizing zorgt de JVC SP-ABT30 voor een vol en natuurlijk geluid. De gebruiker kan kiezen uit drie verschillende geluidsmodi. De 360°-geluidsmodus garandeert dezelfde geluidskwaliteit ongeacht waar je je bevindt in de ruimte. Via een aparte app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, kan je je smartphone of tablet bovendien als afstandsbediening gebruiken om de SP-ABT30, beschikbaar in het zwart, wit en rood, te bedienen. Je kan de SP-ABT30 ook gebruiken om hands-free bellen via de ingebouwde microfoon.

De batterij van de ultracompacte JVC SP-ABT1 zorgt net als deze van zijn grotere broer voor ongeveer 10u luisterplezier. Het stijlvolle aluminium frame en de afwezigheid van veel bedieningsknoppen geeft het geheel een minimalistisch design. Het aluminium frame functioneert gelijktijdig als handvat voor de speaker die beschikbaar is in het zwart, wit en oranje en verhindert ongewenste trillingen. Het geluid is dan ook kristalhelder. Door zijn erg kleine afmetingen (185 x 71.5 x 44mm) heb je altijd ergens nog wel een plaatsje vrij om hem mee op pad te nemen.

De twee nieuwe compacte bluetooth speakers zijn liggen vanaf nu in de winkel. De aanbevolen winkelprijzen bedragen respectievelijk 99 EUR voor de JVC SP-ABT1 en 199 EUR voor de JVC SP-ABT30.

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
Unreal Engine 4 transformeert Zelda, Deus Ex en BioShock

Sluiten