We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je kunt je niemand meer voorstellen die vandaag zonder smartphone, tablet of audio-installatie door het leven gaat. Hoog tijd dus voor de Kerstman om mee te gaan met de tijden en hippe en trendy cadeautjes onder de kerstboom te leggen! Heb jij nog andere cadeautips, laat het ons dan weten onderaan in de comments!

All I want for Christmas is you!

Melige kerstliedjes zijn een must tijdens de kerstperiode. Deze klinken dit jaar nog beter met de Z600 speakers van Logitech. Met de speakers koppel je tot drie apparaten tegelijk. Een optimale geluidskwaliteit wordt zoals altijd door Logitech gegarandeerd en bovendien zijn de speakers een pronkstuk op zich met hun moderne en strakke design.

Prijs: € 149.

Logitech Z600 speakers

Logitech Z600 speakers

360° kerstmuziek

Ultimate Ears heeft onlangs de UE BOOM op de markt gebracht, de eerste draadloze sociale muziekspeler. Deze stereo speaker biedt geluid in 360° en heeft een oplaadbare accu die 15 uur meegaat. De speaker is voorzien van een speciaal ontwikkelde akoestische skin die zowel water- als vlekbestendig is, zodat je overal van je favoriete kerstmuziek kunt genieten!

Prijs: € 199

Logitech UE Boom 360°

Logitech UE Boom 360°

Een leuk accessoire voor bij je kerst-outfit

Logitech ontwikkelt folio’s voor iPad en Samsung-tablets die niet enkel bescherming bieden, maar er ook leuk en catchy uitzien. De folio’s zijn dun en licht en beschermen je geliefde tablet tegen stoten, krassen en vlekken. Het materiaal is waterafstotend en ontwikkeld met geavanceerde productietechnieken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een heleboel leuke kleurtjes!

Folio Protective Case voor iPad Air: € 49,99

FabricSkin Keyboard Folio voor iPad Air: € 149

Folio Protective Case voor Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 en 7.0: € 49,99

Het oog wil ook wat: geef de UltraThin Touch Mouse cadeau

Als je dacht dat er bij een computermuis niet veel design komt kijken, heb je het mis. Het elegante ontwerp van de nieuwe UltraThin Touch Mouse zorgt ervoor dat je muis perfect past bij je nieuwste laptop. Voor de Apple-liefhebbers bestaat deze muis ook in het wit. Geen geknoei met draden, want de muis sluit je aan via Bluetooth.

Prijs: € 69,99

Logitech UltraThin Touch Mouse

Logitech UltraThin Touch Mouse

Gamen wordt deze kerstperiode nog spannender met de G602 muis!

Een gamer in je vrienden- of familiekring? Dan zal je met deze G602 muis als geschenk zeker scoren! De muis maakt een einde aan fabels over draadloos gamen. Met een batterijlevensduur tot 250 uur ben je zeker dat hij niet midden in je game plots uitvalt. De muis levert een haarfijne precisie en vergemakkelijkt het spel dankzij elf programmeerbare knoppen. Met deze muis kan je concurrent maar beter goed uitkijken! Prijs: € 79,99

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws
EA zet ontwikkeling nieuwe Command and Conquer stop

Sluiten