We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat het nieuwe PlayStation Vita Wi-Fi-model (PCH-2000 serie), na de lancering in Japan op 10 oktober 2013, op de markt zal worden gebracht in België. Het nieuwe PS Vita Wi-Fi-model, met een meer gestroomlijnde vormgeving en een ingebouwde geheugenkaart van 1 GB, is vanaf 27 juni beschikbaar in ons land.

De nieuwe PS Vita is verkrijgbaar in een ‘Action Mega Pack’. Deze bundel bevat een memory card met 8GB en een PlayStation Store voucher code met 5 games: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Batman: Arkham Origins Blackgate, PlayStation All-Stars: Battle Royale, God of War: Chain of Olympus en Killzone: Liberation.

De nieuwe PCH-2000 heeft een volledig opnieuw ontworpen interne architectuur waardoor deze 20 procent dunner en 15 procent lichter dan de oorspronkelijke versie. Daarnaast heeft het 5 inch grote scherm aan de voorkant nu een high-definition LCD display.

PS Vita kenmerken

Ronde vorm ligt beter in de hand

Het nieuwe gestroomlijnde PS Vita-systeem heeft een betere, ergonomische afgeronde vorm. Die zorgt er samen met de kleinere behuizing voor dat gebruikers nog comfortabeler kunnen gamen. Bovendien zijn de PS-toets, de START-toets en de SELECT-toets rond en bol gemaakt, waardoor ze eenvoudiger in te drukken zijn.

Verbeterd gebruiksgemak

Dankzij de ingebouwde geheugenkaart van 1 GB kunnen PS Vita-gebruikers onbezorgd gamen zonder dat ze een aparte geheugenkaart of andere randapparatuur hoeven aan te schaffen. Ook heeft het nieuwe PS Vita-systeem aan de bovenkant een activeringsindicator en een meldingsindicator die de gebruiker informatie geven over de energietoestand en inkomende berichten. Daarnaast is het nieuwe PS Vita-systeem voorzien van een micro-USB-aansluiting, zodat gebruikers hun eigen USB-kabel, bijvoorbeeld van hun smartphone, kunnen gebruiken om het systeem op te laden of een reservekopie van gegevens te maken.

Batterij gaat langer mee

De opnieuw ontworpen interne architectuur van het nieuwe PS Vita-systeem heeft er ook voor gezorgd dat de batterij langer meegaat. Je kunt nu ongeveer 4 tot 6 uur gamen (bij het huidige model is dat ongeveer 3 tot 5 uur) en ongeveer 7 uur video afspelen (bij het huidige model ongeveer 5 uur).

PS Vita Action Mega Pack

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws, PSVita
Metro Redux
Metro Redux beschikbaar op 29 augustus

Sluiten