We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ondertussen weten we allemaal dat de Steam Controller geen joysticks met zich meebrengt, maar wel klikbare touchpads. Hiermee slaat Valve een compleet nieuwe weg in dan de traditionele gaming controllers.

Niet iedereen was enthousiast toen ze de eerste ontwerpen zagen, en vonden het er vreemd en onwennig uitzien. Valve zou Valve niet zijn als ze niet in haar eigen producten gelooft en heeft daarom een demonstratie video van de controller op Youtube geplaatst. Dit is tevens ook de eerste keer dat we de Steam Controller in actie zien. Deze versie van de controller is echter een prototype, wat te merken is aan het feit dat het touchpad nog niet werkt en het ontwerp er deels anders uitziet.

  • Indy

    Hij moet nogal veel swipen zoals op de touchpad van een laptop. Ik vraag me dan af hoe het zit met shooters. In CS toonde hij veel precisie, maar het lijkt me toch iets wat problemen zal veroorzaken in het heetst van de strijd. Op andere controllers moet je bijvoorbeeld maar de rechter stick buigen en je blijft rond je kijken.

  • Jef

    Ik vind het concept op zich wel leuk, maar ga mogelijk de fysieke feedback van een ‘echte’ joystick toch missen.

  • Nico

    Het zal misschien zoals met alles een kwestie van gewenning en gewoonte zijn zeker? Ik vind het wel tof dat ze out of the standard box willen denken.

No more articles
Meer in Hardware, Nieuws, Trailers
Beyond: Two Souls TV advertentie

Sluiten