We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Check nu het gratis Dishonored Rat Assassin game dat zonet werd vrijgegeven voor iPhone en iPod Touch.

Dit is een afzonderlijk element uit Dishonored, de first-person actie game in ontwikkeling bij Arkane Studios die in oktober uitkomt, die – terwijl je de straten van Dunwall rattenvrij helpt te maken – je vaardigheden als huurmoordenaar zal aanscherpen.  Die ratten zijn de voornaamste reden dat dodelijke ziektes de inwoners van Dunwall besmetten.

Gebruik een aantal van de bovennatuurlijke vaardigheden waar je ook in Dishonored over beschikt, om je goed van je taak te kwijten.  Gebruik ‘bend time’ en ‘adrenaline kills’ terwijl je je een weg hakt, schiet en maalt door twaalf levels vol van snelle actie.

Download Dishonored Rat Assassin gratis voor je iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4G, en iPod touch 4 op de Apple iTunes store.

Dishonored is de first person actie game van Arkane Studio waarin je een huurmoordenaar met bovennatuurlijke gaven bent, gedreven door wraak.
De game zal beschikbaar zijn in Europa vanaf vrijdag 12 oktober voor Xbox 360,PlayStation 3 en PC. Voor meer info over Dishonored, surf naar: http://www.dishonored.com/.

No more articles
Meer in iOS, Mobiel, Nieuws
End of Nations derde gesloten Beta Event gaat van start op 7 september 2012

Sluiten