We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mobile developer Nekcom Entertainment is verheugd om de iOS releasedatum voor de eerste twee afleveringen van DYING: Sinner Escape bekend te maken, die verschijnt op iOS apparaten op woensdag 14 augustus.

De uitvoerend producent van de game is Troy Dunniway, een bekroonde game-ontwikkelaar die al meer dan honderd games heeft ontworpen en geproduceerd, waaronder horror titels als Saw. In de viering van dit goede nieuws, heeft Nekcom een nieuwe teaser trailer beschikbaar gesteld.

Wat is DYING: Sinner Escape nu precies? DYING: Sinner Escape is een horror adventure game, die het verhaal vertelt van Colby Davis, een man die gekweld werd door zijn verleden en opgesloten in zijn eigen verontrustende mentale kamers. Spelers worden uitgedaagd om uit deze ruimtes, die door Colby gecreëerd zijn, te ontsnappen met het uiteindelijke doel om onze held veilig te stellen.

Toekomstige afleveringen van DYING: Sinner Escape komen later dit jaar, en een PS Vita versie verschijnt eveneens nog later dit jaaar.

No more articles
Meer in iOS, Media, Nieuws, PSVita, Trailers
Tieners ontwikkelen rugklachten door te gamen

Sluiten