We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

2K en Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth in ontwikkeling is. Deze nieuwe science fiction-toevoeging aan de Civilization franchise staat gepland voor dit najaar. De game stuurt spelers op expeditie weg van de aarde om hun mensen een vreemde planeet te laten ontdekken en koloniseren en een nieuwe beschaving te stichten.

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth zal de ontwikkeling van de menselijke beschaving ver voorbij de traditionele tijdlijn van de Civilization game lanceren, door de toekomst van de mensheid op een buitenaardse wereld te ontdekken. Voor het eerst zullen spelers partijen leiden die verdeeld zijn door botsende culturen en hun nieuwe beschavingen zo ontwikkelen dat deze  hun gekozen lot weerspiegelen. Spelers zullen een reeks nieuwe gameplay-mogelijkheden ervaren, inclusief niet-lineaire technologische voortgang, verdere mogelijkheden voor het customizen van specifieke groepen en een complete alien wereld die zelfs de identiteit van elke groep sterk zal veranderen, afhankelijk van hun keuzes.

 Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth features

  • Voed het avontuur: Spelers stellen  een culturele identiteit vast, kiezen  een leider en sponsoren een expeditie door  een ruimteschip, vracht en kolonisten te verzamelen met  een aantal keuzes die direct invloed hebben op de startomstandigheden zodra  ze arriveren op de nieuwe planeet.
  • Buitenaardse wereld: Spelers ontdekken de voordelen en gevaren van een nieuwe planeet, met gevaarlijk terrein,  mystieke bronnen en vijandige levensvormen die compleet anders zijn dan  op aarde. Ze bouwen buitenposten, graven oude buitenaardse relikwieën op, bedwingen nieuwe levensvormen, ontwikkelen bloeiende steden en zetten handelsroutes op om welvaart voor hun mensen te creëren.
  • Nieuw Technologie Web: Reflecterend op vooruitgang in een onzekere toekomst, vindt er ook technische progressie plaats door middel van een aantal non-lineaire keuzes die invloed hebben op de ontwikkeling van de mensheid. Het “Tech Web” is opgebouwd rond drie uitgebreide thema’s, elk met een eigen overwinningsconditie.
  • Nieuw Quest Systeem: De quests zijn doordrenkt met verhalen over de planeet en helpen spelers  hun weg te vinden in een reeks extra missies die bijdragen aan het verzamelen van middelen, het upgraden van units en de vooruitgang in het spel.
  • Nieuwe Ruimte Laag: Spelers bouwen en implementeren geavanceerde militaire, economische en wetenschappelijke satellieten die strategische aanvallen en verdediging  bieden, evenals mogelijkheden voor ondersteuning uit de ruimte.
  • Esther

    Ik kijk zó uit naar deze game! Laatste paar weken aardig verslaafd aan Civilization V…. 🙂

No more articles
Meer in Mac, Nieuws, PC
Alweer nieuwe bug Battlefield 4

Sluiten