We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eidos Montréal heeft vandaag aangekondigd dat de Director’s Cut vab Deus Ex: Human Revolution later dit jaar wordt uitgebracht voor het Wii U-systeem, Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC en de Mac.

Stéphane D’Astous, General Manager van Eidos Montréal, vertelde ons het volgende:

De aankondiging van de Director’s Cut kreeg een overweldigende respons vanuit de community, die ons vroeg om deze ultieme editie van Human Revolution ook naar andere platforms te brengen. Dat is een verzoek waaraan we graag tegemoetkomen. We kunnen nu vol trots zeggen: ‘Jullie hebben erom gevraagd!’

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut biedt tevens een complete set functies voor het tweede scherm van de Wii U Gamepad, SmartGlass van Microsoft en het PlayStation Vita-systeem, waarbij de touchscreen-interface de primaire neurale hubuitbreiding van Adam Jensen zal vormen.

De reddingsmissie van Tongs en het hele Missing Link-hoofdstuk zijn naadloos geïntegreerd in de verhaalvertelling van de Director’s Cut. Andere belangrijke uitbreidingen van Deus Ex: Human Revolution zijn volledig vernieuwde eindgevechten, een verfijnde spel-/gevechtsbalans, verbeterde AI, meer dan 8 uur aan commentaar van de ontwikkelaars en opvallende visuele verbeteringen die van deze editie de mooiste en meest meeslepende Deus Ex-ervaring ooit maken.

No more articles
Meer in Mac, Nieuws, PC, PS3, Wii U, Xbox 360
Nintendo
Nintendo nieuws vanop de E3 2013 deel 2

Sluiten