We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met Goodbye Deponia sluit Daedalic Entertainments de serie over Rufus en zijn thuisplaneet Deponia af.

Deponia is een drieluik van verhalen over de afvalplaneet Deponia en zijn bizarre omgeving annex inwoners. Terwijl Deponia’s gewone burgers  gedwongen worden om op de vervallen verwaarloosde planeetoppervlak te leven, mag de upperclass zich gaan vermaken in het luxueuze ruimteschip Elysium. Tussen beide klassen zit de Organon op gigantische monorails en waar een groep van officieren het lot van zowel de inwoners van Deponia als Elysium regelt.

Deponia’s inwoner Rufus probeert alles om naar het onbereikbare Elysium te geraken en samen met zijn vriendinnetje Goal probeert hij op alle manieren zijn paradijs te bereiken. Waar in de vorige twee delen dit niet gelukt is, probeert hij in dit afsluitende deel een drieledige gooi te doen naar zijn dromen. Want er is deze keer niet één, niet twee, maar drie maal Rufus om mee rekening te houden. Gaat het hem lukken?

De game is vanaf heden te verkrijgen voor PC en Mac en wij laten jullie graag de releasetrailer zien. Hou GameSnack in de gaten voor de review van deze game.

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Ik ben niet echt te vinden voor het point & click genre, maar moet toegeven dat de artwork meestal wel de moeite is.

    • Indy

      De point & click games van Daedalic moet je echt spelen voor de humor die ze er altijd in steken. Voor de rest is het maar een saai genre als je er niet voor te vinden bent :p

No more articles
Meer in Mac, Nieuws, PC, Trailers
Een exclusief Dragonborn beeldje met Dragonpriest Masker

Sluiten