We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Oddworld Inhabitants ontwikkelaar maakte bekend dat de remake van zijn platformer slechts €30 zal kosten.

New ‘n’ Tasty is een remake van de in 1998 gelanceerde Abe’s Oddysee. De remake belooft niet alleen beter te spelen maar ook er beter uit te zien. Verder krijg je ook uren meer spelplezier dan bij een game waar je €60 voor betaald, verteld de bedenker van de serie Lorne Lanning. Dat is een belofte en ik kan dat met absoluut vertrouwen zeggen, vervolgd hij.

Oddworld Inhabitants lijkt dus wel heel zeker te zijn van zijn stuk. De ontwikkelaar hoeft trouwens maar 250,000 stuks van New ‘n’ Tasty te verkopen om zijn budget binnen te halen voor hun volgende project. Dat is een andere remake dat een sequel vormde op het origineel getiteld Oddworld: Abe’s Exoddus. Lanning vermelde ook dat het originele Abe’s Oddysee en Abe’s Exoddus ruim een miljoen stuks verkocht. De serie in zijn geheel verkocht meer dan 2 miljoen digitale kopieën en 7 miljoen stuks in totaal.

Grote verwachtingen dus voor deze remakes, maar gezien de reputatie van de serie twijfelen we er niet aan dat de ontwikkelaar zijn volgende doelstelling wel zal binnen halen. De lancering van Oddworld: New ‘n’ Tasty is voor deze lente voorzien op de PS3, PS4, en PS Vita. Een versie voor de Wii U, pc, Mac, en Linux komt er ook aan, maar een releasedatum voor deze platformen is nog niet bekend.

No more articles
Meer in Mac, Nieuws, PC, PS3, PS4, PSVita, Wii U
Playstation 4 Controller
PS4 controller LED bar dimbaar na update

Sluiten