We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Twee games die eerder vorig jaar verschenen gaan ook hun kans wagen op de next-gen PlayStation 4.

Om te beginnen komen we terecht bij Blacklight: Retribution, een free-to-play first person shooter ontwikkeld door Zombie Studios. In april vorig jaar verscheen de game gratis voor de PC en zal ook gratis ter beschikking worden gesteld op de PS4. Ken je de game niet? Neem dan zeker een kijkje naar onze review over Blacklight: Retribution.

 

Verder komt ook Primal Carnage: Genesis naar de next-gen PlayStation console, een dinosaurus game die ontwikkeld is door Lukewarm Media, gebruikmakende van de Unreal Engine 4. De game bevat een mix van open-wereld exploratie en lineaire gameplay vanuit een first person perspectief. Het verhaal wordt in de singleplayer modus van de game verteld aan de hand van een Walking Dead-achtige setting.

Het is nog eventjes wachten op de exacte releasedatum voor de PlayStation 4, maar de aankondigingen rond PS4 games zijn alvast goed op gang aan komen!

  • Jef

    Blacklight Retribution is één van de beste free-to-play shooters ooit!

  • Indy

    Goed nieuws, op de PS3 is de enige deftige F2P Dust 514 en die is niet echt heel goed te noemen. Blacklight op de PS4 zal alleszins een tussendoortje zijn en zo moet ik ook niet meteen een hoop games kopen bij de release van de PS4.

No more articles
Meer in Media, Nieuws, PS4, Trailers
Wisseling van wacht aan de top van Square Enix

Sluiten