We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dishonored: The Brigmore Witches, de laatste uitbreiding voor de alomgeprezen first-person actiegame van Arkane Studios, is nu wereldwijd verkrijgbaar.

De content zal later vandaag via Steam (€9,99) en morgen ook in Europa via de Playstation Store beschikbaar zijn. Via Xbox Live is de DLC nu al te verkrijgen voor 800 Microsoft Points.

In the Brigmore Witches vervolg je je avontuur als beruchte huurmoordenaar, Daud, en sluit je het verknipte verhaal af dat met the Knife of Dunwall startte. Nadat je de identiteit en de bedoelingen van Delilah, de leidster van de Brigmore Witch coven, wist te ontdekken, moet je haar beletten een krachtig ritueel te vervolmaken dat je einde zou inluiden.

Je werd reeds verraden door je eigen luitenant, Billie Lurk, en moet nu rekenen op rivaliserende bendes – the Dead Eels en de Hatters – om je een weg door nog niet eerder verkende wijken van Dunwall te onderhandelen, naar Delilah’s bolwerk.

Hoe je je eindbestemming ook tracht te bereiken; één ding is zeker: je zult eindelijk verantwoording moeten afleggen voor je verraderlijke acties en je zal met de straf of genade van de Royal Bodyguard en Assassin, Corvo Attano, geconfronteerd worden. Je power, wapen en item upgrades, chaos level en vorderingen uit the Knife of Dunwall zullen worden overgedragen via een compatibele save file optie.

No more articles
Meer in Media, Nieuws, PC, PS3, Trailers, Xbox 360, Xbox Live
Zatanna DLC en History Video voor Injustice: Gods Among Us

Sluiten