We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het langverwachte Gamescom 2013 is nog maar een paar weken verwijderd! Dit jaar presenteert de Berlijnse uitgever Infernum een gevarieerd programma voor fans van online role-playing en toont van 22-28 augustus haar virtuele werelden aan het publiek in hal 8 van de Koelnmesse in Keulen.

Op stand B-013 licht Infernum een tipje van de sluier op over het splinternieuwe grensgebiedsysteem van de fantasy MMORPG Dragon’s Prophet dat op 18 september van start gaat met meer dan 300 unieke draken, gevechten die bol staan van de actie en epische PvP-gevechten tussen spelers op verschillende servers. Op de trailer van vandaag zijn al talloze nieuwe mogelijkheden en content te zien die spelers tegemoet kunnen zien:

Bovendien nodigt Infernum alle cosplay fans uit voor de Dragon Cosplay Summit 2013 en de daaraan verbonden Cosplay-wedstrijd. De community van Dragon’s Prophet stemt momenteel op de tien beste inzendingen voor de wedstrijd. Op Gamescom worden de drie winnaars bekendgemaakt en bedolven onder fantastische prijzen ter waarde van in totaal € 10.000. Ga voor nadere informatie naar de website van de Dragon Cosplay Summit 2013.

GameSnackBE-Dragons-Prophet-Screenshots-01

Maar er is meer te winnen: iedereen die erin slaagt deze verrukkelijk cosplayer Laura te vinden in de hallen van Gamescom, kan haar om de ‘geheime boodschap’ vragen en die dan op de officiële Facebook-pagina www.facebook.com/DragonsProphetEU plaatsen of deze met de hashtag #ashtag tweeten om mee te doen aan een heel bijzondere wedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd krijgt een wel hele vette prijs: Infernum stuurt de gelukkige winnaar op reis naar Italië naar de Vesuvius, de legendarische vulkaan bij de Golf van Napels. Vlucht en hotel uiteraard inbegrepen!

GameSnackBE-Dragons-Prophet-Screenshots-02

Momenteel werkt Infernum nauw samen met de community aan nóg meer verbeteringen en updates voor Dragon’s Prophet. De te verwachten update 1.2.11.41, die volgende week uitkomt, lost een aantal bugs op, verbetert de balans en introduceert een aantal nieuwe functies. Zo kunnen spelers nu verschillende opdrachten aan hun draken geven en ze zo beter onder controle houden. Verder voegt de update ondermeer het volgende toe:

  • Nieuw ontwerp en uitbreiding van de interface voor een betere bediening en meer overzicht;
  • Nieuwe voorwerpen en herziene buit-, statistiek- en attribuutsystemen;
  • Nieuw Drakenheiligdom met offeraltaar, waar gildes bijzonder lucratieve vijanden kunnen oproepen;
  • Fafnir-event in de game;
  • Nieuwe dierenvrienden die buit kunnen verzamelen;
  • Prestatieverbeteringen dankzij detectie-algoritmes en verbeteringen aan de engine;
  • Introductie van een browser in de game;
  • Nieuwe vormgeving interface;
  • Verbeterd hoofdverhaal.

Meer informatie over de download van Dragon’s Prophet is te vinden op de officiële Europese website.

No more articles
Meer in Media, Nieuws, PC, Trailers
General Zod Challenge Mode Event voor Injustice

Sluiten