We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Rockstar heeft reeds verschillende stukjes vrijgegeven van de map voor GTA V.

Deze stukjes werden nu aan elkaar gelijmd door enkele enthousiaste leden van het GTA forum. Het resultaat is wat je vanonder ziet. Dit zou dus de lay-out zijn van de map waar we in de nieuwe GTA V kunnen keet schoppen. Het gebied krijgt de naam Los Santos mee, maar officieel wordt de map nog niet bevestigd. Los Santos zou volgens Rockstar groter zijn dan GTA IV, San Andreas en Red Dead Redemption bij elkaar geteld. Dat is best wel indrukwekkend te noemen voor een open sandbox game.

Het gebied werd naar een echt stadje genoemd, maar zou ongeveer drie maal groter zijn dan de echte tegenhanger. Hoe sterk de speelwereld aanleunt bij het echte Los Santos qua lay-out en uitzicht zou eerder relatief zijn. Zo zouden sommige zaken uit het echte stadje bewust niet opgenomen worden in de speelwereld.

Met zo’n formaat van speelwereld staat ons gegarandeerd vele uren en dagen speelplezier op te wachten, maar van een GTA titel verwachten we natuurlijk niet anders.

GameSnackBE-Grand-Theft-Auto-V-Screenshot-13

 • Indy

  Indrukwekkende grootte, wordt niet veel nagedaan. Misschien Just Cause 1 en 2, maar that’s it. De map zelf ziet er mij eerlijk gezegd niet echt accuraat uit. Ik verwacht dat de echte er helemaal anders uit zal zien.

  • robbert

   Arma 1 & 2 natuurlijk niet te vergeten

  • Indy

   Ik ken nu ook wel niet alle games hoor 😛

 • Maxim

  Zalig!

No more articles
Meer in Media, Nieuws, PC, PS3, Screenshots, Xbox 360
Werkt Arkane Studios aan Prey 2?

Sluiten