We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Carbine Studios en NCSoft gunnen ons een blik op het PvP concept van WildStar.

Nu er pre-orders op de game ter beschikking zijn volgen er natuurlijk meer details omtrent de game zelf. Zo krijgen we nu een indruk over hoe het PvP gedeelte precies in zijn werk zal gaan. Opvallend daarbij is dat je andere spelers kan aanvallen in de gewone open wereld van de game. Of dat positief is laten we even terzijde, maar je houd er best rekening mee.

Een andere eigenschap is dat spelers van verschillende levels uitgebalanceerd worden tegenover elkaar tijdens een strijd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je plots geconfronteerd wordt met een speler die 10 levels hoger zit dan jij. Het gaat zelfs verder in die zin dat bepaalde klassen met verschillende eigenschappen het niet tegen elkaar opnemen omdat de strijd niet eerlijk zou zijn anders.

Carbine Studios en NCSoft geloven erin dat ze met het PvP gedeelte van WildStar een eerlijk en uitdagend systeem hebben ontwikkeld dat toegankelijk zal zijn voor iedereen. Op avontuur gaan in de kleurrijke wereld van Nexus zal officieel vanaf 3 juni kunnen. Wie vroeger al aan de slag wil met deze mmorpg kan een pre-order plaatsen en zodoende toegang krijgen tot de bètaversie.

No more articles
Meer in Media, Nieuws, PC, Trailers
Animal Crossing: New Leaf verkoopt 7 miljoen stuks

Sluiten