We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tijdens het afgelopen E3 2013 liet Microsoft al weten dat ze hun applicatie SmartGlass beter gingen inzetten tijdens games.

In september toonde de product manager van Xbox Live al wat je met de vernieuwde app kon doen in het gebruik van de entertainmentsectie, maar hier is game de name en nu is er dus meer nieuws over het gebruik bij games.
Dead Rising 3, Project Spark en Just Dance 2014 zullen elk deze app in-game toepassen en iedere ontwikkelaar heeft zijn eigen ideeën over het gebruik.

In Dead Rising 3 wordt SmartGlass geïntegreerd in het verhaal en de fictie van Los Perdidos. SmartGlass wordt jouw in-game smartphone (compatibel met alle Windows 8, iOS en Android SmartGlass-enabled toestellen). Al vroeg in het verhaal vindt jij als personage Nick Ramos een smartphone en vanaf dan kan je deze verbinden met jouw SmartGlass toestel om dit te gebruiken als Zombie Defense en Control PDA.

  • Daarbovenop komen nog exclusieve zijmissies en beloningen die je ontvang via telefoontjes en sms’en van in-game karakters. Gebruik je toestel als Missie Tracker waarop je een map en checklist kan zien, zonder dat jouw gamescherm onderbroken wordt.
  • De Los Perdidos News Ticker geeft je updates en hints van de plaatsen waar zombies uitbreken zodat je jouw strategie sneller kan plannen.
  • De Real-Time Map geeft zowel jouw locatie als de locaties van 4 co-op spelers weer in Los Perdidos en ook interessante plekken worden gemarkeerd.
  • Gebruik de ZDC Military Support app om drone ondersteuning aan te vragen, gebruik Item Finders om een speciaal wapen, voertuigen en winkels te localiseren of gebruik de Backup app om andere overlevenden te bellen zodat je hulp krijgt in het neermaaien van zombies.

Het is leuk om te merken dat ontwikkelaars creatiever worden met de diverse media die vandaag in omloop zijn en hopelijk zet deze trend zich verder.

No more articles
Meer in Mobiel, Nieuws, Xbox Live, Xbox One
Meer info over BioShock Infinite’s Burial at Sea

Sluiten