We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wat brengt ons de toekomst na de succesvolle game Deus Ex: Human Revolution (en de binnenkort te verwachten Director’s Cut)?

Zo’n dikke maand nadat Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut voor de Wii U uitkomt, kunnen Xbox 360, PS3 en PC gamers op 25 oktober ook deze uitgebreidere versie van de coregame bespelen; waarbij gebruik van SmartGlass, PS Vita en Wii U pad een extra toevoeging zijn.

En er volgt nog meer goed nieuws van de kant van Eidos-Montreal Studio, de ontwikkelaar van de game: ze zijn hard aan het werk aan een Deus Ex: Universe. De opzet is een immer uitbreidende gamewereld die alle (toekomstige) basisgames van Deus Ex overkoepelt. De ontwikkelaars pakken het ineens groots aan, want deze wereld zal niet alleen PC en consolegames overspannen, maar ook bijkomende media zoals  tablets, smartphones, boeken, strips, …

Eidos-Montreal Studio is al zover dat ze een nieuwe game voor de next-gen consoles en PC kunnen aankondigen. Ze tonen ons concept art van deze game die zich gaat afspelen in een ghetto-stad die vrijwillig wordt gebouwd om de klassen uit elkaar te houden. Het thema hierin is het donkere Cyber Renaissance, maar meer zullen we de eerstkomende tijd nog niet echt erover te weten komen.

GameSnackBE-Deus-Ex-Cyber-Renaissance-Screenshot-01

 

No more articles
Meer in Mobiel, Nieuws, PC, PS3, PS4, Screenshots, Wii U, Xbox 360, Xbox One
Assassin’s Creed ‘Heritage Collection’ aangekondigd

Sluiten