We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De première van de nieuwe Fast & Furious 6 film zal deze keer ook vergezeld worden door een bijhorende game.

De game zou gelijktijdig uitkomen met de opening van de film op 24 mei. Activision maakte bekend dat de game een twee speler coöp campagne meekrijgt. De missies die je daarbij moet volbrengen zouden zich focussen op gewaagde actie met voertuigen. Spelers zouden daarbij ook kunnen wisselen van personage en diens rol tijdens de missies vervullen. Daarbij zou onderscheid gemaakt worden tussen de bestuurder, een waaghals, wapens hanteren en ook een zogenaamde tactician die de planning voor zijn rekening neemt.

Het zou natuurlijk de Fast & Furious niet zijn mocht je je wagens niet kunnen uitbouwen en van perks voorzien die van pas komen tijdens de gameplay. De game zou ook scènes bevatten uit vorige delen van de filmreeks die verweven worden met scenes uit de nieuwe film. Of de acteurs uit de filmreeks ook hun bijdrage leveren aan de game is niet bekend. Fast & Furious: Showdown zou verschijnen voor PC, PS3, Xbox 360, Wii U en 3DS.

  • Indy

    Als ik de graphics bekijk op andere screenshots krijg ik al schrik. Ziet er echt niet goed uit, lijkt eerder weer zo’n game om van een al bestaande fanbase te profiteren. Eerst The Walking Dead, nu Fast & Furious 6. Ik vraag me af welke serie/filmreeks ze na deze game naar de maan gaan schieten…

No more articles
Meer in N3DS, Nieuws, PC, PS3, Wii U, Xbox 360
Divinity Original Sin krijgt een gameplay trailer

Sluiten