We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Beheers de kracht van de meesterbouwers om een buitengewone LEGO gamer te worden in dit familievriendelijke avontuur .Warner Bros kondigt de release aan van The LEGO Movie Videogame, die vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC. 

The LEGO Movie Videogame verschijnt gelijktijdig met de langverwachte “The LEGO Movie,” van Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures en LEGO System A/S. De videogame neemt spelers mee op een geweldig avontuur door fantasierijke LEGO werelden, waaronder Bricksburg, Cloud Cuckoo Land en the Wild West of Flatbush Gulch. Voor de eerste keer ooit in een LEGO game zijn alle omgevingen volledig gemaakt van digitale LEGO bouwstenen.

“We hebben onszelf uitgedaagd om een nieuw, nooit eerder in een LEGO game vertoond, element te introduceren en hebben dit gerealiseerd door de omgevingen volledig van LEGO bouwstenen te maken, waardoor spelers meer authentieke mogelijkheden tot interactie met de werelden om zich heen hebben,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “Dit is een kans voor iedere LEGO bouwer om LEGO instructiepagina’s te verzamelen en de krachten van de meesterbouwers te ervaren.”

The LEGO Movie Videogame is gebaseerd op de humor en actie uit de film. Spelers nemen de rol van Emmet aan, een doodgewoon LEGO minifiguurtje die ten onrechte als “The Special” wordt aangezien, een personage dat volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran. Spelers maken gebruik van de vaardigheden van meer dan 90, op de film geïnspireerde, personages waaronder een ongelofelijke cast van ’s werelds meest geliefde en bekende franchises. Zo zijn de bekende DC Comics Super Heroes Superman, Batman en Wonder Woman van de partij. De hele familie navigeert door 15 spannende levels in de consoleversie en 45 missies boordevol actie in de handheld versie. Met onverwachte momenten en wendingen in ieder level, banen spelers zich een weg door een uniek LEGO avontuur op weg naar hun ultieme missie om hun creativiteit in hun LEGO wereld te brengen.

GameSnackBE-The-Lego-Movie-Videogame-Screenshot-02
Onder de speelbare characters in de game zitten de geliefde personages uit de film, zoals Emmet, ingesproken door Chris Pratt; Vitruvius, ingesproken door Morgan Freeman; Wyldstyle, ingesproken door Elizabeth Banks; Batman, ingesproken door Will Arnett en Lord Business, ingesproken door Will Ferrell.The LEGO Movie Videogame heeft een PEGI-rating van 7 en is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 voor € 59,99, voor Xbox 360, PS3 en Wii U voor € 49,99  PSVita € 39.99, Nintendo 3DS € 39.99 en  PC € 29.99.

No more articles
Meer in N3DS, Nieuws, PC, PS3, PS4, PSVita, Wii U, Xbox 360, Xbox One
Nieuwe downloadbare content voor Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Sluiten