We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Konami onthult een nieuw speelbaar karakter en een uitgebreide trailer van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate. Fans krijgen een sneak peak van Alucard in de geheel nieuwe trailer voor de aankomende Nintendo 3DS.

Gisteren tijdens de Nintendo 3DS persconferentie tijdens de E3 in Los Angeles onthulde Konami Digital Entertainment Inc. de uitgebreide trailer van Castlevania: Lords of Shadow – Miror of Fate. De trailer is vanaf nu ook beschikbaar voor de fans, die hieronder te bezichtigen is. De trailer onthult de extra baas en introduceert de favoriet van de fans, Alucard; een nieuw speelbaar karkater van het nieuwe deel van de veel geprezen actie avonturenreeks. Aanvullende informatie over Alucard wordt onthuld tijdens Gamescom 2012.

De game is ontwikkeld door Mercury Steam en volgt de Castlevania: Lords of Shadow van 25 jaar geleden op. De game onthult het verhaal van de nakomelingen van Gabriel Belmont: Simon en Trevor Belmont. Beiden worstelen zij met zichzelf om uiteindelijk hun schokkende noodlot te ontdekken. Dit najaar zal Castelvania: Lords of Shadow – Miror of Fate exclusief verkrijgbaar zijn voor de Nintento 3DS.

No more articles
Meer in N3DS, Nieuws, Trailers
Strijd mee om de FMX kroon met Red Bull X-Fighters 2012

Sluiten