We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

7 mei

Sacrilegium (Reality Pump – TopWare Interactive AG) voor Xbox 360, PS3, PC

De game wordt omschreven als een survival horror game met een aparte twist en vertelt het verhaal van Alex die alles op alles moet zetten om te overleven in een hedendaagse wereld die slechts met een dun gordijn wordt gescheiden van de tot leven gekomen nachtmerries.

De game draait op de Grace 2 Engine en maakt gebruik van de modernste capture motion technologie

GamesnackBE-Sacrilegium-Screenshot-01

9 mei

Mario en Donkey Kong: Mini’s on the Move (Nintendo) voor 3DS

De kleine wandelende Mini’s kunnen slechts hun doel bereiken als de speler op de juiste manier blokken op een bord plaatst. Zo’n 180 levels worden verwacht en is dat niet genoeg; dan kan je nog altijd via de creation mode nieuwe Mini puzzels maken.

Deze platformgame voor de 3DS is de vijfde in de Mario Vs. Donkey Kong-serie en uitsluitend via de Nintendo eShop te verkrijgen.

10 mei

Persona 4 Arena (Arc System Works – Atlus) voor Xbox 360, PS3

De rest van de wereld heeft al mogen genieten van deze Japanse fighting game, maar nu kunnen de Europese fans ook beginnen aan de spin-off van de Shin Megami Tensei games.

Deze versie bevat een verhaal dat twee maanden na het event van Shin Megami Tensei: Persona 4 begint. De plot focust zich voornamelijk rond een vechttornooi, P-1 Grand Prix genaamd, waarbij de gamer controle heeft over een Persona die over verschillende aanvallen beschikt en daarmee strijdt tegen andere Persona-gebruikers. De game is een grote hit in alle regionen en dat zal in Europa zeker ook zo worden.

No more articles
Meer in N3DS, PC, PS3, Specials, Xbox 360
Press play on Tape! Koning Rukker

Sluiten