We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 3 september

Diablo III (Blizzard Entertainment) voor Xbox 360, PS3

De PC-gamers hebben deze game natuurlijk al lang uitgespeeld, maar voor de consolegamers is er nu ook de kans om de wereld van Sanctuary te verkennen. Twintig jaar na de gebeurtenissen in Diablo II kom jij Deckard Cain en zijn nichtje Leah te hulp als er een grote vallende ster in de Tristram kathedraal inslaat. En dat is het begin van een stevig potje gamen.

Voor de multiplayer-gamers onder ons kan je via het Battlenet je krachten meten met je online tegenstrevers.

Diablo III

Diablo III

Total War: Rome II (Creative Assembly – Sega) voor PC

Nog een vervolggame is deze Total War: Rome II die een nog uitgebreidere turn based campagne aanbiedt dan zijn voorloper Rome: Total War. Deze game gaat qua schaal, spelmogelijkheden en content één van de grotere games zijn die door Creative Assembly worden uitgebracht en na de release van dit alles komt er een combinatie van gratis en betaalde content en extra bonusfuncties. (Men spreekt zelfs over nieuwe content die nog jaren later kan toegevoegd worden aan deze game…)

Total War: Rome II

Total War: Rome II

Brother: a tale of two sons (Starbreeze Studios – 505 Games) voor PS3

Deze prachtige singleplayer verhaalt over de avonturen van twee broers die op zoek gaan naar het Levenswater voor hun doodzieke vader. Door samen te werken kunnen ze hindernissen overwinnen en puzzels oplossen. De speler bedient elke broer met een aparte joystick en elkeen heeft ook aparte actieknoppen.

Brother: a tale of two sons

Brother: a tale of two sons

4 september

Kickbeat (Zen Studios) voor PS3, PS Vita

Deze kung-fu muziekgame laat jouw creativiteit de vrije loop door met 18 tracks te starten en jou met de rest te laten experimenteren. Enkel je muziekbibliotheek op je Vita of PS3 heb je nodig om te beginnen en door het ritme te tikken op één van je buttons creëer je in een handomdraai een nieuwe track, of dat nu klassiek, rap, dubstep of metal is. En dan kan het gevecht beginnen met een song van jouw hand. Sounds fun?

Killzone Mercenary (Guerilla Cambridge – SCEE) voor PS Vita

Jij bent een huurmoordenaar en je doel is om je targets neer te halen en geld te verdienen. Met deze versie is geprobeerd om de bestaande kwaliteit van de Killzonereeks over te hevelen naar Sony’s handheld.

Killzone Mercenary

Killzone Mercenary

Farming Simulator 2013 (Giants Software – Atari/Infogrames) voor Xbox 360, PS3, PC

Ben je gek op simulatiegames en het managen van het boerenleven, maar heb je geen zin om de game te draaien op je PC, dan kan je nu de consoleversie aanschaffen. Niet alleen de nieuwste landbouwmachines zijn aanwezig, ook het opvolgen van de graanprijs of het investeren in een nieuw machinepark zitten in deze game.

6 september

Dead or Alive 5 Ultimate (Team Ninja – Tecmo Koei) voor Xbox 360, PS3

Wat kan je van deze DoA 5 verwachten? Keiharde ninjagevechten door meer realistische, maar nog steeds zeer sexy, vrouwelijke personages. Je krijgt nieuwe personages en outfits, knappe cutscene’s, een Prize Fighter ranking, online 2v2 tagmode en nieuwe 3D landschappen en gevechtsarena’s voorgeschoteld.

Dead or Alive 5 Ultimate

Dead or Alive 5 Ultimate

Games Festival Vol. 2 (Neopica – Bigben Interactive) voor N3DS

In deze game wordt de kermissfeer zo goed mogelijk nagedaan en als je van waterkanon, schietbaan, bowlen, kanonballen, bekertjes, ringen om flessenhalzen gooien, de grijpers of raak-de-clown houdt, dan kan je deze game zeker niet missen.

GameSnackBE-Games-Festival-2-Featured-01

My exotic Farm (BIP Media – Bigben Interactive) voor N3DS

Ook een simulatiegame, maar deze keer voor de kleinsten onder ons. Als een volleerde boer of boerin koop je nieuwe dieren, verzorg je deze en manage je een exotische boerderij. Apen, nijlpaarden, zebra’s, papegaaien, struisvogels, krokodillen, olifanten, gazellen, giraffen en leeuwen verschillen nu niet zoveel van onze koeien, kippen, paarden en varkens.

GameSnackBE-My-Exotic-Farm-Screenshot-01

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut (Eidos Montreal – Square Enix) voor Wii U

Deze Director’s Cut voor de Wii U is een speciale uitbreiding op de originele game en biedt de integratie van een aantal missies, de mogelijkheid om de game enkel op je gamepad te spelen, verbeterde graphics en AI, een “making of” video, een gebalanceerder energiesysteem, een strategy guide en uitgebreidere achievements.

Deus Ex: Human Revolution – Director's Cut

Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut

En met de samenwerking van Global Distributie B.V. en Topware Interactive AG worden een aantal bestaande games, inclusief hun uitbreidingen, opnieuw gereleased:

Iron Sky: Invasion voor Xbox 360, PS3, PC

Two Worlds, Two Worlds II – Castle Defense en Two Worlds II – Pirates of the Flying Fortress voor PC

Two Worlds II GOTY Editie voor Xbox 360, PS3 en PC

 Dat is het voor de eerste week van september qua nieuwe games: we hopen dat er een game naar je smaak tussenzit !

No more articles
Meer in N3DS, PC, PS3, PSVita, Specials, Wii U, Xbox 360
Een nieuwe uitbreiding voor Metro: Last Light

Sluiten