We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

5 november

Call of Duty: Ghosts (Infinity Ward-Activision) voor Xbox 360, PS3, Wii U en PC

Die tijd van het jaar is er weer bijna, Call of Duty. Overal worden weer nachtopeningen gehouden zodat alle fans hun favoriete game zo snel mogelijk binnen kunnen halen. In Ghosts staan we weer garant voor een hels avontuur met soldaten die gebaseerd zijn op Simon “Ghost” Riley uit Modern Warfare 2. Voor de eerste keer in Call of Duty krijgen personages een echt achtergrondverhaal. Maar dan is er natuurlijk ook nog de multiplayer waarin we het niet tegen de AI moeten opnemen, maar tegen jouw fellow gamer.

 

8 november

Batman: Arkham Origins (WB Games Montreal-Warner Bros. Interactive Entertainment) voor Wii U en PC

In deze prequel van de serie krijg je een jonge ongepolijste Batman voor de kiezen. Hij moet zijn weg zoeken in een uitgebreide Gotham City terwijl hij een zwaarwichtige beslissing moet nemen. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden belangrijke bondgenootschappen gesmeed en relaties begonnen.

Batman: Arkham Origins Blackgate (Armature Studio-Warner Bros. Interactive Entertainment) voor N3DS

Deze 2.5D game brengt voor het eerst de Batman avonturen naar de handhelds en is tegelijkertijd ook een begeleidende game voor de consoleversies, waarin je meer details krijgt over het verleden van the Dark Knight.

Brain Training 3D (Funbox Media-Excalibur Publishing) voor PC

Brain Training 3D, is zoals de titel doet vermoeden, een spelletje om je hersenen in werking te zetten. Deze game voor jong en oud is zodanig simpel gemaakt dat het gemakkelijk onder de knie te krijgen is. Dit spelletje heeft zo’n zes levels die zullen zorgen dat jouw kinderen niet meer zullen willen stoppen met spelen, en intussen bijleren.

Castlevania: Lords of Shadow Collection (Mercury System-Konami) voor Xbox 360 en PS3

Deze collectie zal alle games in de Castlevania reeks bundelen voor de Xbox 360 en PS3, en bevat ook een HD versie van Castlevania:  Lords of Shadow – Mirror of Fate voor de 3DS.

Let’s Sing 2014 (Voxler-Deep Silver) voor Wii

Met 40 liedjes kan je jouw stembanden aan het werk zetten in Let’s Sing 2014. De tracks gaan van klassieke liedjes die iedereen wel kent, tot recente hits. Voor ieder wat wils dus.

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games (SEGA-Nintendo) voor Wii U

In deze game kunnen we kiezen uit personages uit de Mario- en Sonic reeks, om een reeks sporten uit te voeren in olympische events. Neem de Wii U gamepad of motioncontrollers in de hand en laat jouw tegenstanders een poepje ruiken!

Pro Evolution Soccer 2014 (Konami) voor PS2 en PSP

Hoewel deze twee consoles al een tijdje verouderd zijn, krijgen ze toch nog aandacht van Konami en wordt PES 2014 ook uitgegeven voor de PS2 en PSP.

Blijkbaar heeft 8 november heel wat in petto voor de meeste gamers. We hopen dat er deze week iets naar jouw zin gereleased wordt!

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Castlevania: Lords of Shadow Collection lijkt me nog wel wat.

    Nog geen enkele Castlevania game gespeeld, dus misschien is dit de kans om deze achterstand in te halen.

No more articles
Meer in N3DS, PC, PS3, PSP, Specials, Wii, Wii U, Xbox 360
Megan Fox in Call of Duty: Ghosts live-action trailer

Sluiten