We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de stapel staande games voor de komende week.

19 november

Adventure Time: Explore the Dungeon Because I Don’t Know! (Way Forward Technologies – 3D Publishing) voor PC

Dit avonturenspel voor jongeren speelt zich af in Candy Kingdom; dat geplaagd wordt door diefstallen en ontvoeringen. Ligt de oorzaak in de Koninklijke Geheime Kerkers? Dat moeten Finn en Jake zien uit te vinden als ze zich een weg vechten en puzzelen door de honderd verdiepingen van de gevangenis. Je kan deze game zowel alleen, als met drie anderen spelen in de coöp MP.

Dogs of War Online (Cyanide Studio) voor PC

De krachten van Light, Dark en Destiny storten de wereld van Aarklash in een bloedige oorlog en iedere fractie heeft zijn eigen eenheden van huurlingen die op zoek zijn naar glorie. Als speler moet je de goede en zwakke kanten van iedere eenheid uitzoeken en strategisch gebruiken. Gebruik je legerpunten om huurlingengroepen samen te stellen, zodat jij hen op missies kan sturen. Behalen ze de overwinning in tactische arenagevechten dan krijgt de guildmaster meer bronnen tot zijn beschikking en dus meer kansen op grotere overwinningen.

GameSnackBE-Dogs-of-War-Online-Screenshot-01

Soul Calibur II HD Online (Namco Bandai-Namco Bandai Games) voor PS3 via PSN (op 20 november voor Xbox 360 via XBLA)

Deze HD-versie van het populaire Soul Calibur II voegt alle gamemodi van de originele game toe en de ondersteuning van online only spelen via PSN of XBLA. En als toemaatje werd de platformexclusiviteit van de karakters Spawn (van de comics) en Heihachi (van Tekken) opgeheven, en kan men met beiden loos gaan in de arena’s. Zoek het zwaard Soul Edge en maak het terug heel.

21 november

Assassin’s Creed IV: Black Flag (Ubisoft Studios-Ubisoft) voor PC en Wii U

De game zelf moeten we je niet meer voorstellen, want met de release voor de consoles is er al meer dan genoeg over geschreven en gezegd. PC- en WiiU-gamers hebben er lang genoeg op moeten wachten om hun versie van deze populaire huurmoordenaarserie te kunnen spelen, maar nu is het dus zover. Stap als Edward Kenway aan boord van je schip en plunder, roof en moord naar hartenlust in het Caraïbische gebied. Wil je weten hoe de Gamesnack redactie de game vond toen ze op Gamescom waren, dan kan je dat hier lezen.

Need for Speed Rivals (Ghost Games-EA Inc.) voor Xbox 360, PS3 en PC

Stuif met snelle wagens door Redview County zodat het gravel opspringt en je achtervolgers in het stof happen. Door het nieuwe scoresysteem kan je alles op alles inzetten en als ultieme winnaar of verslagen verliezer uit de straatraces uitkomen. Kies je voor veiligheid of ga je all out en hoop je dat de politie je gewonnen snelheidspunten niet afnemen? Aan jou de keuze hoe je de game speelt, maar gegarandeerd giert de adrenaline door je lichaam!

22 november

Adventure Time: Explore the Dungeon Because I Don’t Know! (Way Forward Technologies – 3D Publishing) voor Xbox 360, PS3, N3Ds en WiiU

Dit avonturenspel voor jongeren speelt zich af in Candy Kingdom; dat geplaagd wordt door diefstallen en ontvoeringen. Ligt de oorzaak in de Koninklijke Geheime Kerkers? Dat moeten Finn en Jake zien uit te vinden als ze zich een weg vechten en puzzelen door de honderd verdiepingen van de gevangenis. Je kan deze game zowel alleen, als met drie anderen spelen in de coöp MP.

23 november

Tearaway (Media Molecule-SCEE) voor PS Vita

Tussen al dat geweld zou je haast denken dat er geen plaats meer is voor een rustige game die je terugbrengen naar de basics van gaming. Maar eens om de zoveel tijd brengt een ontwikkelaar een pareltje uit dat in al zijn éénvoud schittert. Vorig jaar hadden we het zalige Journey, dit jaar is Tearaway de game die ons met verwondering laat stilstaan bij zoiets simpels als papier. Volg de avonturen van postbode Iota als hij op weg gaat om een speciale boodschap af te leveren. En wie weet komt die boodschap ook bij jou terecht.

Een aangepaste versie deze week, omdat met de release van de Xbox One en PS4 er nog heel wat games voor deze consoles zullen bijkomen. Helaas niet voor ons landje, maar toch nog keuze genoeg voor de bestaande apparaten.

No more articles
Meer in N3DS, PC, PS3, Specials, Wii U, Xbox 360
De Skyrim-Minecraft mash-up

Sluiten