We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als startschot voor de E3 expo in Los Angeles toonde Activision een wereldwijde livestream van gameplay van Call of Duty: Ghosts All Access.

Het level “Into the Deep” is een adembenemende onderwatermissie die met ongelooflijke realiteit en spanning wordt weergegeven.  “No Man’s Land” toont een sinistere kijk op een wereld die herstellende is van een catastrofale gebeurtenis en de eerste keer dat gamers een zicht krijgen van Riley, de nieuwe hond van deze game. Naast gameplay kregen we ook een serie interviews te zien met de leden van het Infinity Ward development team, evenals de bekroonde schrijver  Stephen Gaghan, die voor het script instond.

De game komt later dit jaar naar de nieuwe consoles en PC, maar ook de bestaande consoles Xbox 360 en PS3 krijgen hun versie van Call of Duty: Ghosts; waarbij die laatsten enkel maar kunnen profiteren van de voordelen van een game ontwikkeld voor de next-Gen.

De uitzending van dit alles was op allerhande televisies, consoles en andere mediatoestellen te volgen, maar mocht je het gemist hebben, dan kan je hier alles herbekijken.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Microsoft gaat 20 games tonen op hun E3 pers conferentie

Sluiten