We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat de PlayStation 4 gewild was, dat wisten we al. Maar dat hij al 7 miljoen keer over de toonbank is gerold, slaat iedereen zijn verbazing. En als we het hebben over games, dan zijn er daarvan al 20,5 miljoen exemplaren van verkocht. Ongelofelijk.

Andrew House, President van Sony Computer Entertainment, is verheugd met deze cijfers. Sony heeft het nog steeds lastig om aan de vraag naar de PlayStation 4 te voldoen. Ook op sociaal vlak doet de console het niet slecht. De Share-knop heeft zijn werking niet gemist en er zijn al 135 miljoen shares verspreid over heel de wereld. Ook de mogelijkheid om live te streamen met Twitch en Ustream spreekt veel gamers aan.

De enigste verwachting die Sony nog heeft is dat er in 2014 ongeveer 120 games beschikbaar zullen zijn op de markt. Als het aantal blijft stijgen zoals nu, mag dat zeker en vast geen enkel probleem zijn. Hup Sony hup!

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Niet slecht, laat de extra lading games maar komen. We zitten nog steeds vol ongeduld te wachten op de eerste echte next-gen titel (Uncharted 4?)

No more articles
Meer in Nieuws, PS4
inFAMOUS Second Son krijgt vandaag een patch

Sluiten