We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het is al langer geweten dat in Call Of Duty: Ghosts geen zombie mode zal zitten, maar nu blijkt dat Infinity Ward zijn eigen doem scenario heeft ontwikkeld.

UPDATE: Eerder werd de mode al geteased en gelekt, nu is het ook officieel aangekondigd door Infinity Ward met een trailer: de Extinction Mode van Call of Duty: Ghosts.

De Extinction Mode wordt voorgesteld als een 1-4 speler co-op game mode die een unieke mix brengt van snelle actie, base defense, scavenging en class leveling.

Origineel artikel: In het weekend werden er foto’s gepost op Imgur door de gebruiker ‘smtkz’ van de nieuwe mode “Extinction” in de nieuwe telg van Infinity Ward. De mode “Extinction” is een alien mode die overeenkomt met de meer vertrouwde zombie mode. Ondanks de wazige foto’s kan je verschillende details zien, zoals het scherm met de uitrusting van je personage, de verschillende klassen en wapens, maar ook verschillende uitdagingen. De mode zal ook gebaseerd zijn op verschillende golven vijanden die steeds moeilijker te verslagen zullen zijn.

Enkele uren na het lekken van de afbeelding heeft Infinity Ward een teaser van de “Extinction” mode gepost op hun Instagram feed. De beknopte video laat het logo van Call Of Duty: Ghosts zien, namelijk een rookvormige schedel, die geleidelijk aan transformeert in een alien schedel. Naast de video staat de tekst: “Survive the #Extinction.”

Call Of Duty: Ghosts zal op 5 november verschijnen op de huidige consoles en PC, dus Infinity Ward en Activision zullen tegen de launch waarschijnlijk nog specifieke details over de mode onthullen. De game zal ook beschikbaar zijn op de PS4 en Xbox One.

GameSnackBE-Call-of-Duty-Ghosts-Screenshot-03

  • http://gamesnack.be/ Jef

    De Extinction Mode ziet er echt wel een leuke toevoeging uit. Base defense is steeds leuk. Ik heb geen rijke ervaring met de Call of Duty reeks, misschien moet ik deze titel toch eens oppikken.

    • Indy

      Wie pas begint met de reeks moet dat zeker doen met een Infinity Ward titel, Treyarch heeft er niet te veel verstand van. :p

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Cooler Master Logo
CM lanceert Ceres-300 en Ceres-500

Sluiten