We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er waren al eerder geruchten verschenen dat er ook een remake van Beyond Two Souls gaat komen, en ook nu steken die weer de kop op.

Ze zijn eerder al bekend gemaakt door enkele Duitse retailers waarvan één hem al verwijderd heeft. Toch hebben we nog een aantal print screens kunnen bemachtigen die je hieronder kan bekijken.

Als we even terugkijken zien we dat er 3 maanden ook al geruchten verschenen zijn. Hierbij kregen we de input code van Beyond Two Souls te zien samen met de layout van de Dualshock 4 controller. Deze afbeelding is gespot in een portfolio van een programmeur maar is kort daarna verwijderd. Toch kun je hieronder nog een afbeelding bekijken.

Deze maand komt er al een remake uit van een PS3-klassieker, namelijk The Last Of Us. Deze werd aangekondigd doordat volgens Sony er veel PS4-gebruikers nooit de kans hebben gehad om deze game te spelen. En misschien is dit ook één van de redenen dat Beyond Two Souls er misschien ook aankomt. Wij hopen er alvast op maar hadden liever een hele hoop nieuwe games gezien dan ‘simpele’ remakes van bestaande games op de PS3.

Wat denk jij er van?

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, PS4
Xbox 360 eigenaars ontvangen 75 Dollar bij overschakeling Xbox One

Sluiten