We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dankzij het nieuwe Xbox-beleid kunnen gamers met een Gold Membership maandelijks 2 gratis games downloaden.

Sinds de Games with Gold aankondiging van Xbox tijdens de afgelopen E3 2013, was het angstvallig afwachten welke games hiervoor in aanmerking kwamen.

De eerste game is Defense Grid: The Awakening, een tower defense-strategiegame, waarbij je je verdedigingslinie zo slim mogelijk op de kaart moet plaatsen om te voorkomen dat de aliens je energiebronnen stelen. Deze game is tussen 1 en 15 juli te bekomen.

Vanaf 16 juli kan Assassin’s Creed II gedownload worden. De game uit 2009 van ontwikkelaar Ubisoft die de lotgevallen vertelt over een Italiaanse edele 295 jaar na de eerste game.

De games worden op je harde schijf gedownload en je behoudt ze ook effectief, maar je moet er wel voor zorgen dat je de game in de tijdsperiode van 14 dagen download, want eens die periode voorbij, heb je je kans gemist.

  • Indy

    Ze hebben goede bedoelingen, maar ze werken het niet goed uit. Wie zal intussen Assassin’s Creed 2 nog niet gespeeld hebben? Het zullen er maar een paar zijn. Dan ook nog eens Halo 3 dacht ik, terwijl Halo 4 al een tijd uit is.

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox 360, Xbox Live
Mortal Kombat complete editie als digitale download

Sluiten