We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Met Assassin’s Creed IV: Black Flag ben je zo’n 80 uur zoet. Dit heeft lead designer Jean-Sebastien Decant aan OPM verteld. Spelers kunnen rekenen op een solide 20 uur voor de main game, waarbij ze nog een extra 60 uur kwijt kunnen in het verkennen van de open wereld van Black Flag.

Decant praat niet alleen over hoe hij en zijn team Black Flag zien als een nieuw begin voor Assassin’s Creed, hij licht ook een tipje van de sluier op over hoe groot de open wereld is:

“I wouldn’t be able to give you any numbers, but what I can tell you is we have three big cities, compared to the other games, there’s three huge cities and then fifteen unique locations – like continents – throughout the world, and then lots of islands where you can find buildings, stuff like that. The size of the map is like fifteen, twenty minutes, if you were just to sail without stopping, so that’s huge.”

In de nieuwe game krijg je ook de mogelijkheid om op elk moment de Animus te verlaten, om zo de wereld in te lopen. Je hebt dan een apparaat waarmee je de machines om je heen kunt hacken, waarmee de wereld elke keer weer een extra toevoeging krijgt.

Daar kunnen we wel even mee vooruit!

 • Indy

  Doordat die boten zo traag gaan, neem ik die 15 minuten maar met een korrel zout.

 • Esther

  Haha, we zullen zien! Misschien dat je dan nog aangenaam verrast zult worden. 😉

  • Indy

   Ik hoop het, maar ik wacht AC IV toch nog eventjes af. Ik ben nog niet klaar met AC III (ook redelijk klein, in 5 minuten loop je van punt A tot B) en voorlopig vond ik de missies op zee toch de saaiste. Hopelijk zijn ze de roots van Assassin’s Creed niet vergeten. Ik miste in AC III toch wel de drukke steden van de vorige games.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
CastleStorm komt ook naar PS3 en PS Vita

Sluiten