We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft bevestigd dat de Initiation Challenge Map Add-On voor Batman: Arkham Origins nu beschikbaar is via PlayStation Network , Xbox LIVE online entertainment network van Microsoft, Steam en Nintendo eShop voor € 6,99.

De Initiation Add-On gaat over Bruce Wayne, voordat hij zich achter zijn masker verschuilt. De Add-on introduceert een nieuwe challenge campaign met vier unieke challenge maps en twee originele skins –  Initiation Bruce Wayne en Vigilante Bruce Wayne. Spelers die de Batman: Arkham Origins Season Pass bezitten en aangesloten zijn op internet, hebben direct toegang tot de content.


Hoog in de Paektu-San Mountains van Noord-Korea volgt de Initiation Add-On een jonge Bruce Wayne, die geconfronteerd wordt met de ultieme test. Spelers beginnen aan een reeks challenge maps die hun martial arts training testen op verschillende exotische locaties, zoals een bamboebos en een klooster, gelegen op een bergtop. Fans nemen het op tegen nieuwe vijanden en worden geconfronteerd met een epische finaletest. Hiermee bewijzen ze hun waardigheid aan Kirigi, de grootste en meest meedogenloze leraar van Bruce.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Wii U, Xbox 360
Elke 90 minuten worden er bijna 460.000 EA Sports FIFA 14-wedstrijden gespeeld

Sluiten