We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je kent ze zeker en vast wel, de vele cinematic trailers van de bekende shooter Battlefield. Ze duiken op bij de vleet en zijn meestal het kijken waard. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Enjoy!

Mensen steken hier werkelijk weken en dagen van hun tijd in om een filmpje van meestal 5 minuten te produceren en het zo op een film te laten lijken. En sommige zijn hier echt enorm goed in. Met Battlefield Hardline die al een aantal weken achter de rug is verschijnen nu al de eerste cinematic trailers, en die zijn allesbehalve mis!

Battlefield Hardline verschijnt op 23 oktober voor PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

 • R1TM1X

  Ze zouden zich beter bezighouden met een nieuw spel te maken in plaats van BF4(dat nog steeds niet 100% is afgewerkt) opnieuw uit te brengen met een cops vs robbers skin.

  In BF3 waren “nieuwe” voertuigen nog deel van een DLC nu noemen ze een reskin van BF4 een nieuw spel. Ik hoop echt dat dit voor geen meter verkoopt.

  • Jens Pauwels

   Ben ook van de mening dat ze dit even goed als DLC van €20 konden verkopen zoals met Vietnam in BFBC2 (die trouwens nooit overtroffen kan worden 😉 ). Maar zeker niet als een stand-alone game van €69.99 en waarschijnlijk premium van nog eens €50..

  • http://gamesnack.be/ Jef

   100% met akkoord. Het uitmelken van een franchise moet gewoon stoppen!

  • R1TM1X

   Als het aan EA ligt zal dit uitgemolken worden tot de naam niet meer voor kwaliteit staat en zelfs marketing de boel niet meer kan redden
   zie ook medal of honor, 2 faaledities verpesten de naam van een prachtige game reeks.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Turn-based game Sid Meier’s Civilization Revolution 2 vanaf vandaag speelbaar op iPhone, iPad, iPad Mini en iPod Touch

Sluiten