We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Via een persbericht heeft 2K Games laten weten dat ze BioShock fans eerst nog op een speciale editie van de twee voorgaande games gaan verwennen.

Deze speciale editie zal doorheen het leven gaan als de BioShock: Ultimate Rapture Edition en zal de eerste twee games in de franchise bevatten, samen met hun verschenen DLC. Verder kunnen we ook de Museum of Orphaned Concepts in deze editie terugvinden, die concept art bevat die het nooit in de games waren te bespeuren. Maar daar stopt het echter nog niet bij, want ook het Challenge Rooms Pack wat eerst PS3 exclusive was, Sinclair Solutions Tester en Rapture Metro multiplayer add-ons voor BioShock 2, The Protector Trials die zes extra maps biedt voor het tweede deel in de serie, en dan tot slot ook Minerva’s Den, een lange singleplayer expansie die de Rapture saga afsluit. Inderdaad, deze BioShock: Ultimate Rapture Edition bevat voor maar liefst €40 aan DLC!
Om deze speciale editie verder af te werken voegt 2K Games ook nog een exclusieve collectable sticker pack, die gamers zal voorbereiden op het volgende hoofdstuk in het BioShock universum.

De BioShock: Ultimate Rapture Edition zal in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn op 14 januari voor 29,99 dollar. Wanneer de editie ook naar Europa komt is echter nog onbekend, maar 2K Games laat wel los dat het enkel in een aantal internationale gebieden zal worden uitgebracht.

The BioShock: Ultimate Rapture Edition will be available in some international territories at a later date.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Xbox 360
Razer kondigt Xbox 360 controller Sabertooth Elite aan

Sluiten