We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag onthult Deep Silver de eerste gameplay trailer voor Dead Island 2, het volgende hoofdstuk in de Dead Island franchise. De video toont pre-alpha in-game footage en biedt een eerste indruk van hoe de het zonnige paradijs en het bloederige mêlee geweld opnieuw samenkomen, dit keer in het beroemde Californië.

Dead Island 2 vervolgt het verhaal van Dead Island en Escape Dead Island, een paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi. Het leger van de Verenigde Staten heeft de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst, en daarmee is voor sommigen de droom van een nieuw begin uitgekomen. Het afgezette Californië is tot een bloederig paradijs verworden; een speeltuin boordevol actie die de bekroonde, vloeiende multiplayer modus bevat voor maximaal acht spelers, die samenwerken, tegen elkaar strijden, of gewoon naast elkaar bestaan in een daadwerkelijk sociale, next-gen multiplayer ervaring.

Dead Island 2 komt in het voorjaar van 2015 en wordt ontwikkeld door ontwikkellaarsstudio YAGER voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

No more articles
Meer in Nieuws, PS4, Trailers, Xbox One
Volg het Call of Duty: Advance Warfare multiplayer reveal event live vanop Gamescom

Sluiten