We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Konami kondigt vandaag de ontwikkeling van Castlevania: Lords of Shadow 2 aan voor zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360.

Castlevania: Lords of Shadow 2 wordt ontwikkeld door Mercury Steam in Madrid en komt voort uit zijn veelgeprezen voorganger. Tevens breidt de game de veelgeprezen heldenepos uit met een nieuwe verhaallijn, schurken en visuals. In de eerste game draaide het om de herkomst van Dracula en zijn legendarische verband met de Belmonts. Fans kunnen in Castlevania: Lords of Shadow 2 spannende, nieuwe wendingen en uitdagingen verwachten. In de schokerende afsluiter van het verhaal van Lords of Shadow, komt Dracula opnieuw terug; verzwakt en verlangend naar de bevrijding uit zijn onsterfelijke banden. De vampier – die geconfronteerd wordt met een nieuwe en krachtige bedreiging – moet opnieuw zijn oude krachten verzamelen, waarbij zijn kasteel een sleutelrol heeft.

Aldus Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH:
[blockquote]Castlevania: Lords of Shadow 2 benadrukt Konami’s toewijding om alleen Triple-A titels op de markt te brengen. De uitgebreide verhaallijn, levendige graphics en de vele verrassingen zijn ongeëvenaard en zorgen ervoor dat Castlevania: Lords of Shadow 2 een van de grootste titels wordt om naar uit te kijken dit jaar.[/blockquote]

Aldus Dave Cox, Producer van de titel en Hoofd Product Planning en Ontwikkeling van Konami Digital Entertainment GmbH:
[blockquote]We zijn erg blij met de ontwikkeling van het afsluitende hoofdstuk van Castlevania: Lords of Shadow. Dit biedt spelers een geheel nieuwe gameplay ervaring binnen het Lords of Shadow Universum. Castlevania: Lords of Shadow is een van de meest succesvolle Castlevania games die is uitgebracht binnen de franchise in de geschiedenis. Wij willen graag onze fans een nieuwe ‘nagelbijter’ bieden, compleet met de verrijzing van Dracula en de Belmont clan’s die zijn uiteindelijke verlangen naar verwoesting kunnen bevredigen.[/blockquote]

Castlevania: Lords of Shadow 2 verschijnt ergens in 2013 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ondertussen kunnen we genieten van de onderstaande trailer!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Screenshots, Xbox 360
Aliens: Colonial Marines krijgt Collector’s en Limited Edition

Sluiten