We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

[section_title title=Inleiding]

Achter de gesloten deuren van het Las Vegas Convention Center gebouw waar de CES morgen officieel van start gaat, doet Nvidia vandaag al heel wat aankondigingen.

Ondanks dat vanaf morgen pas officieel de deuren open gaan voor de CES-beurs van dit jaar, heeft Nvidia vandaag al een persconferentie gehouden. Zoals altijd is Nvidia CEO Jen-Hsun Huang van op het podium van de partij en liet hij in een 1,5 uur durende conferentie zien met wat het bedrijf ons de komende gaat verwennen.

Zo heeft de goede heer maar liefst vijf technologieën aangekondigd, en allemaal stuk voor stuk om U tegen te zeggen! De meest indrukwekkendste zullen voor de meeste gamers onder ons waarschijnlijk de portable gaming console zijn, de Nvidia Shield. Geen zorgen, ook voor de hardware-liefhebbers is er nog genoeg soeps voorzien!

nvidia-spotlight

1 2 3 4 5
 • Indy

  Ik vraag mij toch af wat er zal gebeuren met die servers mocht Nvidia ooit failliet gaan. Dat zit er misschien nog niet aan te komen, maar dergelijke zaken zijn snel gebeurd.

  En GeForce Experience zal wel niet werken op andere grafische kaarten? Anders wel een indrukwekkende persconferentie

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   GeForce Experience werkt inderdaad alleen op Nvidia kaarten, logisch ook :p

   Wat met de Grid servers zal gebeuren wanneer Nvidia failliet moest gaan (wat zomaar niet van vandaag op morgen gebeurd), zullen ze deze waarschijnlijk proberen te kopen aan andere Cloud Gaming diensten zoals Gaikai en OnLive. Nvidia wil met hun Grid systeem niet concurreren tegen deze diensten, maar hun juist een handje helpen door hun systeem bij de andere diensten aan te bieden.

No more articles
Meer in Nieuws
Waarom we de DayZ standalone nog niet aan het spelen zijn

Sluiten