We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie de Bethesda blog volgt, merkt dat ze redelijk actief promotie aan het maken zijn voor de kleding van hun populaire game-reeks Fallout.

Waar het halverwege deze week begon met een Vault 101 hoodie dat terug in stock was, maakt men nu reclame voor de Vault Boy Tee of the Month. Vanaf nu zal er dus iedere maand een speciale Vault Boy T-shirt uitkomen, die beperkt verkrijgbaar is. Deze maand was het de Animal Friend Perk shirt die je kan aanschaffen. En nu verschijnt er opeens een nieuwe collectie T-shirts voor dames in verschillende Fallout-thema’s: Vault Boy T-shirt, NCR T-shirt, Mark of the Outsider T-shirt en een Nightingale Tee.

Zou dit de aanloop zijn naar een nieuwe Fallout-game? Het zou mooi zijn mocht dat effectief ook zo zijn!

  • Indy

    Ik vrees dat dit niets te maken heeft met een nieuwe telg in de reeks, maar simpelweg een manier is om wat meer geld in het laatje te brengen. Zolang ze dat geld goed gebruiken, heb ik er geen probleem mee en hun T-shirts zien er nog cool uit.

    Een nieuwe Fallout zit er zeker wel in, want Bethesda had eerst een contract afgesloten om drie Fallout games te ontwikkelen en heeft daarna de hele licentie overgekocht. Maar de merchandise heeft er weinig tot niets mee te maken imo.

No more articles
Meer in Nieuws
Internetpiraterij blijft gameontwikkelaars teisteren

Sluiten