We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

2K en Turtle Rock Studios – de makers van de coöperatieve shooter-klassieker Left 4 Dead, -kondigen vandaag aan dat vanaf 21 oktober 2014 hun multiplayer shooter-ervaring Evolve wereldwijd verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Pre-order Evolve en ontvang het Monter Expansion Pack. Dit bevat de gratis “Savage Goliath” skin bij de release en een nieuw monsterpersonage zodra deze beschikbaar is na de release van Evolve. Spelers die bij geselecteerde retailers een pre-order plaatsen zullen ook het Exterminator Weapon Skin Pack of het Instant Hunter Pack ontvangen.

Evolve voegt coöperatieve en competitieve multiplayer-ervaringen vakkundig samen wanneer een team van vier jagers het rechtstreeks opneemt tegen een monster dat bestuurd wordt door een speler. Op een vreemde planeet in de verre toekomst jagen spelers op hun prooi in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline. Evolve bevat meerdere monsters, jagers, gamemodi en meer dan een dozijn aan maps die spelers ongelofelijke gameplay-mogelijkheden en een grote herspeelbaarheid bieden.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS4, Xbox One
SingStar blaast 10 kaarsjes uit en komt naar Playstation 4

Sluiten