We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Square Enix en United Front Games heeft al heel wat toffe content voor zijn Sleeping Dogs gamers gemaakt en nu hebben ze iets nieuws. 

Een volledig nieuw Challenge systeem is sinds deze week in voege: ga naar SleepingDogs.net, koppel met een Square Enix account en gebruik die Challenges tab. Ieder ziet voor zich wat hij of zij moet doen om verderop te geraken. Hoe meer zeges, hoe meer Web Face punten er te verdienen vallen en hoe meer Challenges er worden vrijgespeeld.

Twee nieuwe secties zijn erbij gekomen:

  • Badges is een uitbreiding van de bestaande in-game achievements en zorgt ervoor dat een volledig nieuw gamma van in-game en web-gebaseerde activiteiten kan gespeeld worden. Enkel een echte fan heeft de volharding om alle Badges te behalen;
  • En het  Zodia systeem werd ontworpen: ieders speelstijl werd geanalyseerd en de makers hebben aan de hand daarvan iedere speler een speciaal Dierenriemteken gegeven. Zijn ze correct geweest of zitten ze er volledig naast?

En last, but not least zijn er ook Leaderboards toegevoegd waarbij je je vooruitgang kan meten met de rest van de wereld.

Genoeg om weer stevig aan de slag te kunnen met deze game!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Het nieuwste Bethesda mysterie

Sluiten