We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Microsoft kondigde de Xbox Season Pass Guarantee Program aan, waarbij je met een aangekochte season pass op Xbox 360 ook gratis eenzelfde season pass ontvangt op de Xbox One.

Je moet de game waarvoor je de season pass hebt wel voor de beide consoles hebben, maar op het gebied van de season pass hoef je die geen tweede keer te kopen (gesteld als je deze al had voor de Xbox 360).

Momenteel is nog niet iedere uitgever mee op deze boot gesprongen: enkel Activision, EA en Ubisoft stapten in dit programma waarbij ze pass inhoud aanbieden die je nergens anders vind in grote titels voor 2013 en 2014.  Op gamegebied ben je dan al zeker van Call of Duty: Ghosts en Battlefield 4 op zowel huidige als next gen Xbox.

Meerdere uitgevers en titels worden later nog bekendgemaakt, maar de vraag is of dit wel interessant genoeg is? Zouden jullie een game voor op beide Microsoft consoles kopen mochten jullie beide consoles hebben?

  • Indy

    “Zouden jullie een game voor op beide Microsoft consoles kopen mochten jullie beide consoles hebben?”

    Hangt er van af, misschien als ik de versie van de 360 zou verkopen als de One in huis komt. Anders zelfs niet als ik geld te veel had 😛

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox 360, Xbox One
Welkom in het prachtige Los Santos en Blaine County

Sluiten