We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De game wordt ontwikkeld door Farm 51 die ook aan de Painkiller serie werkte.

Deadfall Adventures lijkt wat op een mix van Uncharted en Indiana Jones. De game draait op de Unreal Engine 3 en belooft een combinatie aan te bieden van first-person shooting, puzzels oplossen, en op verkenning gaan in de speelwereld. Jij neemt de hoofdrol op van James Lee Quatermain, die een Amerikaanse agente, Jennifer Goodwin, moet escorteren naar een Egyptische tempel om er het hart van Atlantis te vinden. Het verhaal speelt zich af in 1938 en laat het je opnemen tegen onder andere Nazi’s, die ook op dezelfde schat jacht maken.

Nordic Games baas Klemens Kreuzer zegt dat de game de speler in het hart van de actie plaatst zoals we dat als kinderen deden bij het bekijken van blockbuster films.

De game grijpt je vast van begin tot eind. We zetten alles op alles om de graphics je een verbluffende ervaring te laten beleven. Het is als de kleine Indiana Jones ontdekken die in ons allen zit.

De setting en gameplay combinatie klinkt op papier alvast niet slecht. Wij kijken dan ook graag uit naar een nieuw AAA adventure. Hopelijk weet Farm 51 zijn belofte in te lossen.

Deadfall Adventures lanceert op 30 juli voor PC en Xbox 360.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, Trailers, Xbox 360
Assassin’s Creed 4: Black Flag bevestigd

Sluiten